ناکامی سوداگران مرگ در انتقال محموله شیشه
فرمانده انتظامی استان فارس از انهدام یک باند قاچاق مواد مخدر و کشف ۱۱۵ کیلوگرم شیشه در عملیات مشترک مأموران پلیس شهرستان نیریز و سیرجان خبر داد. در این عملیات با رصد اطلاعاتی و تعقیب و گریز پلیسی، ۴ قاچاقچی دستگیر شدند. سردار عزیزاله ملکی در تشریح جزئیات این عملیات گفت:
- مأموران عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا با اقدامات فنی و تخصصی، از قصد اعضای یک باند قاچاق برای انتقال محموله مواد مخدر از استانهای شرقی به سمت شیراز مطلع شدند.
- با مشخص شدن مسیر تردد قاچاقچیان، موضوع بهصورت ویژه در دستور کار پلیس نیریز قرار گرفت و مأموران انتظامی این شهرستان پس از هماهنگی قضایی، به محورهای مواصلاتی اعزام شدند.
- مأموران پلیس نیریز با همکاری کارکنان پلیس مبارزه با مواد مخدر سیرجان، دو دستگاه خودروی پژوی متعلق به قاچاقچیان (خودروی حامل مواد و خودروی اسکورت) را در محور سیرجان-شیراز شناسایی کردند و دستور ایست دادند.
- با بیتوجهی رانندگان به دستور پلیس، عملیات تعقیب و گریز آغاز شد که با اقدامات فنی و تخصصی مأموران، هر دو خودرو توقیف و ۴ متهم نیز دستگیر شدند.
- در این عملیات، ۱۱۵ کیلوگرم ماده مخدر صنعتی شیشه که از مرزهای شرقی وارد کشور شده بود، کشف شد.